Receptai 

Gardūs gardūs, beveik paskutiniai vasaros savaitgaliai. Todėl, dar visas uogas reikia valgyti rieškutėmis.
Aš turguje prisipirkau braškių, šilauogių, slyvų ir užsinorėjau blynų. Bet žinot, kaip ir visos mados, maistas turi savąsias.

Aug 24

Sviestas

Kambario temperatūroje palaikiau sviestą ir tada jį suminkštėjusį sitryniau su:

Naujas granolos receptas. Šis manęs nenuvylė. Į atsargas liko susipilti labai mažai, nes pirštai patys juos graibė. Traški, NE KIETA, saldžiai ir sūriai aštroka GRANOLA.

Labai sąžiningai.
Ne visada tie pusryčiai būna geri ir taisyklingi. Nors kas yra taisyklės?! Ir kas yra geri pusryčiai? Pusryčiaujame taip, kaip norime!
Tai aš va, užsimaniau, padariau per kelias minutes ir valgiau pusryčiams!
Ponas TINGINYS su kokosų sviestu, sėklų mišiniu ir riešutais.

Mes kiekvieną savaitę prisipirkame vaisių. Kad nesugestų, juos dažnai dedame į šaldiklį. Lupti bananai, kriaušės, vynuogės, braškės. Visas uogas ir vaisius šaldyti tinka!

Kai pusryčiams reikia susiruošti greitai ir neskausmingai. Važiuojam!

Olandiškas blynas ir du jų pateikimai - tiems, kas mėgsta saldžiai ir kam tie saldumai jau pabodę.

Ryžių pudingas, kurį Rokas sakė, išmokinti gaminti, mat mėgins kada man pusryčiams arba sau prieš darbą .

Naikinam 'galiukus'
Svarbiausia nepasiduoti norui greit susimesti dešros and duonos, o sugalvoti naujų junginių!

Nežinau, kaip Jums. Bet man dažnai būna, kad po ilgo skanaus savaitgalio miego, prabudus norisi tiesiog kažko saldaus. Ir TIK saldaus. Karštos kavos ir kažko šokoladinio .
Tai čia idėja savaitgalio rytui, kai norim prasižengti, arba tiesiog skanus pyragas draugams!

Aug 21

Omletas

Na ką gi.
Kai norisi kuo rečiau eiti į parduotuvę, tai kasdien galvoji ką pagaminti iš to ką turi.
Pas mus visuomet yra kiaušinių ir daržovių. Tai reikia kažką iš jų sukurti
OMLETAS keptas orkaitėje. Yra puikus tuo, kad į jį gali dėti BET KĄ, ką turi ir jis išeis puikus, bei niekada vienodas. Aš gaminau omletą...

Nauja pasenusi mada?
Arba prisimenami paprasti ir greiti būdai nepraleisti pusryčių?
Mano Rokas, pastaruoju metu..., kaip mes čia kartais sakome..'pasinešė' ant kokteilių. Ir super, nes jau žino kas patinka, o kas nebe, bet naujų skonių paieška smagiausia!

Jo didenybė FALAFELIAI.
Kažkam, tai atrodo per sudėtinga, kažkas vis dar stebisi:-'kas, avinžirniai!? ', kažkam tai jau pabodęs 'atradimas'.
O man tai niekada neatsibostantis 'atradimas', nes tiek receptūrą, tiek pateikimą, galima keisti pagal to ryto norą

O ar matei, kur OK, But First Breakfast pusryčiauja? Užsuk, čia pilna rekomendacijų.