Geriausia granola
Naujas granolos receptas. Šis manęs nenuvylė. Į atsargas liko
susipilti labai mažai, nes pirštai patys juos graibė. Traški, NE KIETA, saldžiai ir sūriai aštroka GRANOLA.
Reikės:
°100 g avižinių dribsnių
°100 g lukštentų saulėgrąžų
°100 g žemės riešutų
°100 g moliūgo sėklų
°sauja razinų
°2 šaukštai cukraus
°žiupsnelis druskos
°4 šaukštai paprasto saulėgrąžų aliejaus
°žiupsnelis kario
°žiupsnelis kajeno pipirų
°1 kiaušinio baltymas
Ruošiam: visus produktus sumaišome, užpilame
aliejumi ir išplaktu kiaušinio baltymų. Dedam į orkaitę, pasklaidome ant kepimo formos, kepame 180 laipsnių temperatūroje, 10-15 minučių vis maišant.
Wuolia!!!!!
Kad, patiks galiu garantuoti!!!