Toast'as su obuoliais ir medumi

10/09/2020

Garantuoju, jog Tavo namuose, kaip ir mano, šiuo metu apstu obuolių. Ir Tu, kaip ir aš, suki galvą, ką su jais daryti, kad nesupūtų, nes mama gi tiek įdėjo. Ir blynus kepiau su obuoliais ir pyragą, bet pusryčiams ( kai tingisi) obuoliai puikiai tinka. Šį kartą skrebutis su obuoliais su šviežutėliu medumi per 3 minutes. 


Reikės:

*forminė duona

*obuoliai

*varškė 

*cinamonas

*šviežias medus

*pekanų riešutai


Ruošiame: duoną paskrudiname toasteryje. Jei jo neturi, ne problema. Paskrudink keptuvėje kartu su sviestu arba orkaitėje apteptą sviestu. Ko duona skrunda, sausoje keptuvėje pakepink sukapotus riešutus. Tuomet varškę išsuk su cinamonu ir medumi. Viskas pagal Tavo skonį. Tepk masę ant skrebučio, ant viršaus sudėk supjaustytus obuolius, dar kartą apšlakstyk šviežutėliu medumi ( šiaip čia yra gero skonio paslaptis, tad nepatingėk jo nusipirkti, o ir žiemai turėsi) ir apibarstyk riešutais. 

Kai visos tekstūros susilies į vieną, patikėk, aikčiosi.