Tarkuotas bulvių blynas su lašiša
07/15/2021
![](https://2557545630.clvaw-cdnwnd.com/c0e52e01731d04bfc291c7d880c8e1c0/200000899-731a9731ac/InFrame_1626326314873.jpg?ph=2557545630)
Žinot, kai ruošiame vėlyvuosius pusryčius, jie ne veltui taip vadinami. Jie būna vėlesni, nustumiantys pietus į vėlesnį laiką, todėl turi būti sotūs ir skanūs. Šie - vieni jų.
Reikės:
°4-5 didesnės bulvės (priklauso kokio storio blyno norite)
°2 kiaušiniai
°druska, pipirai
°mažas svogūnas
°100g sūdytos lašišos
°grūdėtos varškės
°žalias agurkas
°svogūno laiškai, krapai
°aliejus kepimui
![](https://2557545630.clvaw-cdnwnd.com/c0e52e01731d04bfc291c7d880c8e1c0/200000900-4694e46951/InFrame_1626326320137.jpg?ph=2557545630)
Ruošiame: nuluptas bulves burokine tarka sutarkuojame, beriame druskos, pipirų, beriame smulkiai supjaustytą svogūną, mušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Į karštas 2 (arba reiks pakartoti su viena) keptuves pilame aliejaus ir padalinus masę į dvi dalis iškepame blynus. Ant dar karšto blyno dedame lašišą, daržoves, grūdėtą varškę.