Tarkuotas bulvių blynas su lašiša

07/15/2021
Žinot, kai ruošiame vėlyvuosius pusryčius, jie ne veltui taip vadinami. Jie būna vėlesni, nustumiantys pietus į vėlesnį laiką, todėl turi būti sotūs ir skanūs. Šie - vieni jų. 

Reikės:

°4-5 didesnės bulvės (priklauso kokio storio blyno norite) 

°2 kiaušiniai 

°druska, pipirai 

°mažas svogūnas 

°100g sūdytos lašišos 

°grūdėtos varškės 

°žalias agurkas 

°svogūno laiškai, krapai

°aliejus kepimui 



Ruošiame: nuluptas bulves burokine tarka sutarkuojame, beriame druskos, pipirų, beriame smulkiai supjaustytą svogūną, mušame kiaušinius ir gerai išmaišome. Į karštas 2 (arba reiks pakartoti su viena) keptuves pilame aliejaus ir padalinus masę į dvi dalis iškepame blynus. Ant dar karšto blyno dedame lašišą, daržoves, grūdėtą varškę.