Saldūs ir trapūs vaniliniai vafliai
08/01/2020
Saldūs ir trapūs vaniliniai vafliai su šviežiomis braškėmis, avietėmis,
trešnėmis, nektarinu, šilauogėmis.
Reikės:
-350 g miltų
- 1 arb.š.kepimo miltelių
- žiupsnelis druskos
- 1 arb.š. vanilinio cukraus
- 350 ml pasukų
- 120 ml pieno
- 70 g ištirpinto sviesto
- 2 kiaušiniai
- 2 šaukštai cukraus
- mėgiamos uogos: braškės, avietės, trešnės, šilauogės
Ruošiame: kiaušinius išpkame su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi. Įpilame pieną sumaišytą su pasukomis. Tuomet eilė ištirpintui sviestui, o galiausiai beriame persijotus miltus kartu su kepimo milteliais. Kepkite vaflius keptuvėje, valgykite dar šiltus, kartu su mėgiamomis uogomis.