Saldūs ir trapūs vaniliniai vafliai

08/01/2020

Saldūs ir trapūs vaniliniai vafliai su šviežiomis braškėmis, avietėmis, trešnėmis, nektarinu, šilauogėmis. 


Reikės:
-350 g miltų

- 1 arb.š.kepimo miltelių

- žiupsnelis druskos

- 1 arb.š. vanilinio cukraus

- 350 ml pasukų

- 120 ml pieno

- 70 g ištirpinto sviesto

- 2 kiaušiniai

- 2 šaukštai cukraus

- mėgiamos uogos: braškės, avietės, trešnės, šilauogės


Ruošiame: kiaušinius išpkame su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi. Įpilame pieną sumaišytą su pasukomis. Tuomet eilė ištirpintui sviestui, o galiausiai beriame persijotus miltus kartu su kepimo milteliais. Kepkite vaflius keptuvėje, valgykite dar šiltus, kartu su mėgiamomis uogomis.