Prancūziški piršteliai su keptu bananu
01/22/2022
Žinokit, jei vis niekaip nerandate skaniausio prancūziško skrebučio varianto, gali būti, taip kaip man - aš nemokėjau išsirinkti duonos. Vis norėjau tokio putlaus, storo srkebučio. Atradau ! Brioche duoną ! Ji pati savaime yra be proto skani, o kai susijungia su cinamonu skrudinama - virsta į nerealų ryto skonį! Šį kartą skrebučius siūlau paragauti su kepintu bananu - pažadu, Jūsų rytas prasidės tobulai !
Reikės:
°Brioche duona/bandelės
°kiaušinis
°5 šaukštai pieno
°saukštas cukraus
°arb.š.cinamono
°bananas
°75 g sviesto
°cukraus pudra pateikimui
Ruošiame: kiaušinį išplakame su cukrumi, cinamonu, pienu. Brioche duoną suojaustome į pirštelius ir kepame ant 50g išlydyto sviesto karštoje keptuvėje. Būtina is kart dažnai vartyti, kad sviestas nesusigertų tik į vieną pusę. Tuo pačiu metu, kitoje keptuvėje taip pat ištirpiname 25 g sviesto ir pakepiname bananą, kol gražiai apskrunda. Skanaus !