Prancūziški piršteliai su keptu bananu

01/22/2022
Žinokit, jei vis niekaip nerandate skaniausio prancūziško skrebučio varianto, gali būti, taip kaip man - aš nemokėjau išsirinkti duonos. Vis norėjau tokio putlaus, storo srkebučio. Atradau ! Brioche duoną ! Ji pati savaime yra be proto skani, o kai susijungia su cinamonu skrudinama - virsta į nerealų ryto skonį! Šį kartą skrebučius siūlau paragauti su kepintu bananu - pažadu, Jūsų rytas prasidės tobulai !

Reikės:

°Brioche duona/bandelės

°kiaušinis

°5 šaukštai pieno

°saukštas cukraus

°arb.š.cinamono

°bananas

°75 g sviesto

°cukraus pudra pateikimui


Ruošiame: kiaušinį išplakame su cukrumi, cinamonu, pienu. Brioche duoną suojaustome į pirštelius ir kepame ant 50g išlydyto sviesto karštoje keptuvėje. Būtina is kart dažnai vartyti, kad sviestas nesusigertų tik į vieną pusę. Tuo pačiu metu, kitoje keptuvėje taip pat ištirpiname 25 g sviesto ir pakepiname bananą, kol gražiai apskrunda. Skanaus !