Netikros "picos"

08/07/2020

Netikros "picos" su pievagrybiais, mocarella, vytintu kumpiu, šviežiu baziliku!


Reikės:

  • 200 g šalto sviesto
  • 200 g grietinės
  • žiupsnelis druskos
  • 300-350 g miltų
  • keletas pievagrybių
  • mocarella
  • 50 g vytinto kumpio
  • 200 g kietojo sūrio
  • šviežio baziliko
  • pomidoras

Ruošiame: sviestą sukapojame kartu su miltais ant stalo, sudedame grietinę, įberiame druskos ir rankomis išminkome. Palaikome keletą minučių šaldytuve. Tešlą padalinę į dvi dalis, iškočiojame į norimas formas, kelių cm storiu, ant jų užtarkuojame kietąjį sūrį ir suplėšoma mocarella sūrį. Tuomet ant vienos "picos" dedame vytintą kumpį ir pjaustytą pomidorą, o ant kitos supjaustytus pievagrybius. Šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę, kepame apie 20 minučių, kol tešla gražiai apskrus. Pateikiame su šviežio baziliko lapeliais.