Netikros naminės duonos toast'as su avokadu ir braškėmis arba su čili avokadu
![](https://2557545630.clvaw-cdnwnd.com/c0e52e01731d04bfc291c7d880c8e1c0/200000200-52bc252bc4/90.jpg?ph=2557545630)
Atsikeli ir nori kažko šviežio, šilto.
Pavyzdžiui naminės duonos. Netikros.
Greitos.
Tai pamėginam.
Netikros naminės duonos toast'as su
avokadu ir braškėmis arba su čili avokadu.
Reikės:
°pusė stiklinės pieno
°ketvirtadalio stiklinės vandens
°30 g sviesto
°šaukštelio kepimo miltelių
°2 stiklinės miltų
°žiupsnelis druskos
°pora šaukštų moliūgo sėklų
°50 g kietojo sūrio
° avokadas
° citrinos sultys
° čili
° feta
° braškės
Ruošiame: pieną pakaitiname, įmetame sviestą, supilame vandenį. Atskirai sumaišome miltus, kepimo miltelius, druską,moliūgo sėklas, sutarkuotą kietąjį sūrį. Į birų mišinį lengvai įmaišome šiltą pieną. Viską labai gerai išmaišome. Pilame į kepimo formą, šauname į 190 laipsnių temperatūros orkaitę kepti 30-40 minučių.
Avokadą paruošiame dviem būdais: 1- su druska, čili pipiriukais ir citrinos rūgštele. 2-su žiubsneliu druskos. Dedame ant toast'o braškes. Abejus toast'us pagardiname feta.