Mason Gastropub
🍯Maistas. Čia savaitgaliais nuo 10:00 iki 14:00 pateikiami pusryčiai. Meniu gan platus todėl įtiks visiems skoniams, tiek mėgstantiems saldžiai, tiek sūriai: varškėčiai, plakta kiaušinienė, benedikto kiaušiniai, bulviniai blynai, prancūziškas skrebutis ir t.t. Mūsų pasirinkimas buvo - varškėčiai ir skrudinta duonelė su avokadu, krevetėmis ir plakta kiaušiniene. Varškėčiai - tirpo burnoje, buvo purūs. O skrebutis su krevetėmis - pakerėjo. Tokį ruošiuosi pasigaminti ir namuose !
🏛️Interjeras. Jei gerai supratome, visas restoranas yra kaip didelė "veranda", šaltuoju sezonu šildoma dideliais šildytuvais, o vasarą papildomai staliukų būna ir lauke. Viduje yra tik didelis baras. Interjeras elegantiškas, pripildytas žalumos. Baltomis staltiesėmis padengti staliukai (tiesa, kai kurioms trūksta to baltumo) ir margos pagalvėlės nuteikia vasariškai.
🐠Personalas. Padavėjos malonios ir draugiškos.
💵Kainos. Manau aukštesnės nei vidutinės, ypač dėl to, jog patiekalai nėra dideli. Tačiau verti kiekvieno tobulo kąsnio