Manų košė su nutella

10/30/2020
Skamba CRAZY!? Bet ir yra crazy skanu!

Man visuomet, kai pagalvoju apie manų košę, prieš akis iškyla "darbų" pamokos mokykloje (jei jos taip vadinosi), na žinote, kur berniukai eidavo dirbti su medžiu, o mergaitės mokėsi gaminti valgyti. Tai buvo mano pirmas kartas, kai virėme manų košę ir ji gavosi gumuliuota. Tai skaitėsi kaip klaida, nors žinot, šiandien, man gubuliukai skanu. O tuomet manų košės eksperimentai persikėlė į namus ir ji tapo mėgstamiausia košė mano ir mano sesės. Firminė - su cinamonu. Bet šiandien užsimaniau tiesiog su nutella.


Reikės:

°200 ml pieno 

°pusė stiklinės manų kruopų 

°pusė šaukto cukraus 

°šaukštelis nutella

°vyšnių iš kompoto 


Ruošiame: žinai, manų košė yra labai indivuadus dalykas. Vieni ja mėgsta kietą, kiti skystą, kiti deda sviesto. Mano mėgstamiausia - skysta. Nes ji net valgant tirštėja, tad ruošimo procesas užtruko max 5 min. Uzkaitinu pieną, bet ne iki virimo, beriu cukrų ir maišau. Kai cukrus ištirpsta beriu manus nuolatos maišydami. Ir maišau kol jie lengvai isbringsta apie 2-3 min. Viskas. Pateikiu ant viršaus uždėjusi nutella, kuri bevalgant lydosi.