Bowl'as su burokėlių humusu, falafelius, jūros kopūstais, lašiša
°avokadas
°100 g sūdytos lašišos
°4 šaukštai lęšių
°4 šaukštai konservuotų jūros kopūstų
°keletas riekelių šviežio agurko
°pomidoras
°pora saujų salotos lapų
°alyvuogių aliejaus
°šaukštelis garstyčių
°šlakelis citrinos sulčių
°druska
°1 virtas burokėlis
°400 g konservuotų avinžirnių
°3 šaukštai miltų
°3 skiltelės česnako
°marinuotas imbieras
Galiausiai viską dedame į lėkštę aukštais kraštais. Visus paruoštus ir turimus ingredientus daliname pusiau. Į lėkštę dedame burokėlių humusą, ant jo falafelius. Šalia dedame supjaustytą avokado pusę, paruoštas salotas, supjaustytą šviežią agurką, marinuotą imbierą, pasūdytus lęšius, konservuotus jūros kopūstus, po 50 g sūdytos lašišos. Skanaus !