"Bounty" batonėliai

11/10/2020

Vakar vakare pagaminau, o šiandien pasigardžiuodama valgau prie rytinės kavos. Gal ir ne pusryčiai, gal ir ne pagal taisykles, bet man prie ankstyvo ryto kavos pats tas. Pamėgink ir Tu pasigaminti šių batonėlių versiją.


Reikės:

170 g kokoso drožlių

60 g kokoso aliejaus

2 šaukštai medaus ( skysto)

200 g juodojo šokolado

žiupsnelis druskos



Ruošiame: į kokoso drožles pilame kokoso aliejų ir medų. Gerai išmaišome ( man geriausia tik rankomis, nes viską labai gerai jauti), tuomet į kepimo formos indą ( imkite mažiausią kokį turite, nes nuo tai priklausys batonėlių storis ir dydis) išklota maistine plievele dedame paruoštą masę, labai gerai suspaudžiame ir dedame į šaldymo kamerą bent valandai. Tuomet ant garų vonelės ištirpiname šokoladą ir jame dažome paruoštus batonėlius, apibarstome labai labai mažai druska ir paliekame šaldytuve prieš valgant.