Biscotti

08/13/2020

Šis gardumynas neatsiejamas su karšta arbata. Šį pusrytį reikėtų pasigaminti iš vakaro, na arba anksčiau atsikelti.


Reikės:

-2 kiaušiniai

-150 g cukraus

-250 g miltų

-arb.š. kepimo miltelių

-arb.š. vanilinio cukraus

-citrinos žievelės

-sauja mėgiamų riešutų ( aš dėjau lazdynų ir migdolų)

-sauja moliūgo sėklų


Ruošiame: kiaušinius išplakame su cukrumi, kepimo milteliais, vaniliniu curkumi, įtarkuojame visos citrinos žievelę. Beriame miltus ir gerai išmaišome rankomis. Suberiame riešutus ir moliūgo sėklas. Suformuojame kepaliuko formą ir šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę, kepti 30 minučių. Tuomet išimame, supjaustome į riekeles ir dar kartą dedame į 140 laipsnių orkaitę 10-čiai minučių, kad padžiūtų.