Benedikto kiaušinis

08/17/2020

Tai štai tas benedikto kiaušinis, kurio dauguma bijo ir nebando. Išduosiu savo paslaptį, kaip išsisukti, jei nori benedikto, bet bijai rizikuoti. Parašysiu 2 virimo be lukšto būdus. O gardųjį HOLLANDAISE padažą rasi kitame įraše.


1. Paimi puodelį. Jį iškloji maistine plievele - padarai šulinėlį. Į jį įmuši kiaušinį, užbarstai druskos ir pipirų. Užsuki plievelė kraštus suformuodamas krepšrlį. Dedi į verdantį vandenį ir verdi 4-5 minutes. Jei abejoji ar turi gerą maistinę plievelę, prieš mušant kiaušinį įpilk šlakelį aliejaus.

2. Užverdame vandenį. Išjungiame kaitrą. Labai lengvai įmušame į vandenį kiaušinį ir paliekame jį ramybėje 5-6 minutes. Stebėkite ir jis jūsų akyse išvirs. Išimkite su kiaurasamčiu.