Bemielės tešlos pyragėliai su ricotta ir špinatais
Pusryčių idėja rytdienai ir bet kuriam kitam rytui, kai
norisi greitai ir skaniai!
Bemielės tešlos pyragėliai, su ricotta ir špinatais.
Reikės:
-keli bemielės tešlos lapeliai
-100 g ricottos
-druska, pipirai
-50 g kietojo sūrio
-sauja špinatų
-skiltelė česnako
-1 kiaušinis
Ruošiame: ricottą sumaišome su tarkuotu kietuoju sūriu, beriame prieskonius, įspaudžiame česnako ir dedame smulkiai supjaustytus špinatus. Bemielės tešlos lapelius pjauname pusiau ir dedame po šaukšą įdaro, šakutės pagalba užspaudžiame kraštus, keikvieną bandelę aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 15-20 minučių, kol gražiai apskrus.