Apie sumuštinius ir kreminę kiaušinienę

11/04/2020
Žinai, aš taip pat dažnai, kaip ir Tu pusryčiams renkuosi sumuštinius. Juk ne kasryt prisikepsiu bandelių ir neprisidarysiu naminių varškės sūrelių. BET. Jei juos darau, visuomet darau ne vieno skonio. Man tai labai neįdomu. O kelių rūšių sumuštiniai pusryčius paverčia nenuobodžius. 

1. Sumuštinis su mocarella. Vietoje duonos aš labai dažnai naudoju kvietinius paplotėlius. Ir nekraunu ant sumuštinio papildomų nereikalingų skonių. Mocarella sūrį pagardinau pomidoriukais, druska ir sultenėmis. Kam gadinti skanų produktą papildomais "triukšmais".

2. Sumuštinis su kumpeliu. Žinoma, naminiu. Roko mamos. Jis puikiai dera su sultenėmis, saulėje džiovintais pomidorais ir kapareliais. 

3. Sumuštinis su kremine kiaušiniene. O ją paprastai - tik su sultene ir ridikėliu. Kaip ją ruošti? Išlydome 30 g sviesto keptuvėje, į jį supilame išplaktą kiaušinį ir IŠ KART nuolatos maišome. SVARBIAUSIA laiku nutraukti nuo ugnies. Neperkepti. O tik vos pradeda blizgėti, matote kreminę konsistenciją - imkite iš keptuvės! 


Juk skonis paprastume! Ir svarbiausia, jis čia pat!