Netikros "picos" 
			            
	08/07/2020
			        
Netikros "picos" su pievagrybiais, mocarella, vytintu kumpiu, šviežiu baziliku!
Reikės:
- 200 g šalto sviesto
 - 200 g grietinės
 - žiupsnelis druskos
 - 300-350 g miltų
 - keletas pievagrybių
 - mocarella
 - 50 g vytinto kumpio
 - 200 g kietojo sūrio
 - šviežio baziliko
 - pomidoras
 
Ruošiame: sviestą sukapojame kartu su miltais ant stalo, sudedame grietinę, įberiame druskos ir rankomis išminkome. Palaikome keletą minučių šaldytuve. Tešlą padalinę į dvi dalis, iškočiojame į norimas formas, kelių cm storiu, ant jų užtarkuojame kietąjį sūrį ir suplėšoma mocarella sūrį. Tuomet ant vienos "picos" dedame vytintą kumpį ir pjaustytą pomidorą, o ant kitos supjaustytus pievagrybius. Šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę, kepame apie 20 minučių, kol tešla gražiai apskrus. Pateikiame su šviežio baziliko lapeliais.
