Lietiniai su apelsinų sirupu

Lietiniai su apelsinų sirupu. Dabar reikia suktis kaip galima mažiau naudojant
produktus, bet išlaikyti skonį!
Reikės:
°300 ml pieno
°3 šaukštai cukraus
°1 kiaušinio
°žiupsnelio druskos
°šaukšto alyvuogių aliejaus
°5/6 šaukštai miltų
°pusė apelsino žievelių
°200 ml vandens
Ruošiame: kad lietinių tešla būtų vientisa, be jokių gumulėlių yra du keliai 1. Viską daryti su blenderiu. 2. Reguliuoti tešlą pirmiausia suplakant kiaušinį su puse kiekio pieno ir visais miltais. Tešla pasidaro tiršta, bet vientisa. O tada jau pilant likusį pieną reguliuoti reikiamą tirštumą. Tad paruošiame lietinius iš kiaušinio, 1 šaukšto cukraus, pieno, druskos, alyvuogių aliejaus ir miltų. Tuo tarpu į vandenį sudedame apelsino žieveles ir likusį cukrų. Sirupą paverdame keletą minučių.Lietinius tiekiame arba apšlaksčius sirupu arba pateikiant jį šalia.